sobota, 31 maja 2014

.669. ricotta w omlecie






Snart :) Kan ikke vente onsdag!

14 komentarzy:

  1. a co to za szwedzkie czy norweskie? ;)

    OdpowiedzUsuń
  2. Omlet z ricotty już dawno chciałam zrobić. Jest na twoim blogu przepis jak go mniej więcej robisz? :D

    OdpowiedzUsuń
  3. norweski? tajemnicza jesteś :)
    fantastyczny omlet! tak gruby i puszysty! a do tego ulubione ziarna kakaowca - mogłabym je wszędzie dodawać :D

    OdpowiedzUsuń
  4. alee on musiał byc pyszny :3

    OdpowiedzUsuń
  5. alee on musiał byc pyszny :3

    OdpowiedzUsuń
  6. świetny ten kawowo-toffi smak i to jeszcze z ricottą!

    OdpowiedzUsuń
  7. Kawowo-toffe i z ricotty na dokładkę. Żyć nie umierać, takie śniadanko! :)
    A cóż takiego będzie w środę? Czyżby jakieś norweskie podróże?

    OdpowiedzUsuń
  8. Przepis pliss :-)

    OdpowiedzUsuń
  9. wow wygląda super! podasz przepis? :)

    OdpowiedzUsuń
  10. jajku, jaki ładny omlet :) tak najzwyczajniej w świecie jest ładny, nie za gruby, nie za chudy, okrągły, fajny ma kolor, no ładny, no :D

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za odwiedziny i komentarz :)
Drogi Anonimie, miło byłoby mi poznać Twoje imię, lub chociaż pseudonim.
Wszystkie komentarze są moderowane - te, które uznam, za obrażające mnie lub inne osoby / bezsensowne itp. po prostu nie będą akceptowane :)