piątek, 3 maja 2013

.283.

~jajecznica z 3 jaj na maśle z solą morską ; domowy chleb żytni na zakwasie z suszoną żurawiną~


Ten chleb jest przepyszny! Mogę jeść go nawet na sucho haha :D




30 komentarzy:

  1. Najlepszy. Ja innego nie jadam;)

    OdpowiedzUsuń
  2. Jest pyszny i wygląda pysznie :D
    Jeja, dawno nie jadłam jajecznicy :P

    OdpowiedzUsuń
  3. Domowy chleb najlepiej smakuje bez niczego :D

    OdpowiedzUsuń
  4. a ja dopiero co zabiłam mój zakwas :(

    OdpowiedzUsuń
  5. od dawna się przymierzam, żeby zrobic z zurawiną, ale jakoś za każdym razem ostatecznie piekę najzwyklejszy orkiszowo-żytni...

    OdpowiedzUsuń
  6. własny chleb <3 ekstra! tez muszę W KOŃCU upiec ;3

    OdpowiedzUsuń
  7. Domowy chleb najlepszy! Nie dziwię się :D
    Wytrawne śniadanko, fajnie :)

    OdpowiedzUsuń
  8. Nie jadłam jeszcze z żurawiną, już żałuję :D

    OdpowiedzUsuń
  9. mm, domowy <3
    śniadanie pyszne :D

    OdpowiedzUsuń
  10. Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę tego chlebka! Uwielbiam z żurawiną :D

    OdpowiedzUsuń
  11. Z żurawiną musi być naprawdę doskonały, również zazdroszczę takich domowych wypieków;)

    OdpowiedzUsuń
  12. czy wiesz o czym teraz myślę? O zrobieniu domowego chleba!

    OdpowiedzUsuń
  13. najprostsze, najpyszniejsze :)

    OdpowiedzUsuń
  14. Ale ta jajecznica ma intensywny kolor:) aż prosi się o zjedzenie

    OdpowiedzUsuń
  15. jaka 'czysta' jajecznicaa!
    ach, to ja go muszę spróbować!

    OdpowiedzUsuń
  16. pokusiłaś mnie tą jajecznicą i chyba dziś zrobię na kolację ;p pycha !! z domowym chlebkiem the best ;)

    OdpowiedzUsuń
  17. ale ładny kolor jajecznicy. taki chlebek tez bym jadła na sucho :)

    OdpowiedzUsuń
  18. jak uwielbiam jajeczniczkę :)

    OdpowiedzUsuń
  19. Pewnie głupio pisać o jajecznicy, że wygląda pięknie, ale Twoja naprawdę wygląda właśnie pięknie i szalenie apetycznie. A ten chlebek, bardzo zazdroszczę. Ja niestety nie mam talentu do pieczenia chleba... :(

    OdpowiedzUsuń
  20. Domowy chleb i jajecznica.! *.* I już blisko do nieba. xd

    OdpowiedzUsuń
  21. oo jaka żółciótka :)
    Ostatnio dostałam jajka, takie swojskie i jak zrobiłam ciasto to kiedy je przekroiłam to aż się zdziwiłam - takie żółte jak nigdy. Zupełnie inaczej niż takie kupne z supermarketu.

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. ja zawsze używam wiejskich jajek, od babci. są najlepsze :)

      Usuń
  22. Chleb na pewno pyszny! Jajecznica zresztą też ; )

    OdpowiedzUsuń
  23. Domowy chleb, uwielbiam <3
    Hej, mam takie same talerzyki :)

    OdpowiedzUsuń
  24. Za oknem tak ponuro, a u Ciebie na talerzu tak słonecznie ! :))

    OdpowiedzUsuń
  25. podpatrzyłam u Ciebie tą żurawinę w chlebie i następnym razem też robię chlebek z nią ;D

    OdpowiedzUsuń
  26. Teraz marzy mi się taki chlebek :3

    OdpowiedzUsuń
  27. Świetny ten chleb, ale musi być pyszny! Musze upiec domowy, koniecznie :)

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za odwiedziny i komentarz :)
Drogi Anonimie, miło byłoby mi poznać Twoje imię, lub chociaż pseudonim.
Wszystkie komentarze są moderowane - te, które uznam, za obrażające mnie lub inne osoby / bezsensowne itp. po prostu nie będą akceptowane :)