piątek, 21 lutego 2014

.571. wegański budyń

~domowy waniliowy budyń na mleku sojowym (waniliowym :)) z gruszką~





Dzisiaj po szkole szybko idę do domu po plecak i wybywam na weekend! :) Nie mogę się doczekać, takie odstresowanie się i spędzenie miło czasu bardzo mi przyda po tym tygodniu... Tymczasem zapraszam na drugiego bloga po przepis na pyyyyszne, moje pierwsze, faworki! :) Kliknij na zdjęcie

15 komentarzy:

  1. Domowy budyń - coś pysznego :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Uwielbiam domowy budyń!! <3
    Udanego wyjazdu :)

    OdpowiedzUsuń
  3. i budyń, i faworki wyglądają świetnie. :) miłej podróży i weekendu w takim razie!

    OdpowiedzUsuń
  4. Musiał byc cudowny i rozplywac sie w ustach wyglada tak delikatnie <3 !

    OdpowiedzUsuń
  5. Bardzo lubię budynie na tym mleku! Udany poranek :D

    OdpowiedzUsuń
  6. Jejciu ale kremowy! Jest taki gęsty że aż mam ochotę wbić łyżeczkę :D

    OdpowiedzUsuń
  7. te faworki muszą smakować pysznie - nigdy nie jadłam, a tym bardziej domowych :) warto jednak zrobić swoje , takie na pewno najlepsze :)
    wybywaj, odpoczywaj - baw się dobrze :* !!

    OdpowiedzUsuń
  8. domowy budyń najlepszy! :)

    OdpowiedzUsuń
  9. Wygląda super, choć mi się niestety na sojowym nie udaje, stosuję owsiane :-)

    OdpowiedzUsuń
  10. Taka kremowa konsystencja budyniu jak najbardziej mi odpowiada :D

    OdpowiedzUsuń
  11. ależ ma konsystencje! a gruszki zbyt dawno nie jadłam
    no i nie ma co chyba życzyć miłego spotkania, bo (tyle, ile udało mi się domyśleć :P) zapowiada się świetnie!

    OdpowiedzUsuń
  12. taki zwykły budyń, a szczególnie waniliowy, najlepszy! ;)

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za odwiedziny i komentarz :)
Drogi Anonimie, miło byłoby mi poznać Twoje imię, lub chociaż pseudonim.
Wszystkie komentarze są moderowane - te, które uznam, za obrażające mnie lub inne osoby / bezsensowne itp. po prostu nie będą akceptowane :)