Mrożone! Dzielne trzymam się postanowień i nie kupuję letnich owoców poza sezonem :) Swoją drogą świeżych jeżyn nie widziałam tej zimy w żadnym markecie.
Ostatnio naszło mnie na masło orzechowe, bo zdałam sobie sprawę, że może być miłością mojego życia, i chcę zrobić je sama. Zaznaczyłam etykietę "masło orzechowe" w poszukiwaniu przepisu, ale zdałam sobie sprawę że to nie najlepszy pomysł, bo przepisów z tym smarowidłem jest tutaj tysiące... :D Masz do tego przepis, czy ktoś mógłby mi podlinkować? Ja chcę już sezon na takie owoce noo...
Przepis na masło orzechowe jest na moim drugim blogu :) Podaję link do kategorii z różnymi smarowidłami, może coś jeszcze Cię zainteresuje :) http://chiliandsugar.blogspot.com/search/label/na%20kanapk%C4%99 Pozdrawiam
Dziękuję za odwiedziny i komentarz :) Drogi Anonimie, miło byłoby mi poznać Twoje imię, lub chociaż pseudonim. Wszystkie komentarze są moderowane - te, które uznam, za obrażające mnie lub inne osoby / bezsensowne itp. po prostu nie będą akceptowane :)
jeżyny, że też ich nie pomroziłam! ;)
OdpowiedzUsuńtysiąc lat chyba jeżyn nie jadłam! to świeże?
OdpowiedzUsuńMrożone! Dzielne trzymam się postanowień i nie kupuję letnich owoców poza sezonem :) Swoją drogą świeżych jeżyn nie widziałam tej zimy w żadnym markecie.
UsuńJeżyny? Jeżyny! To jedne moich najulubieńszych letnich owocków, chętnie przypomniałabym sobie ich smak :)
OdpowiedzUsuńto masło zawsze tak fajnie się rozpływa :)
OdpowiedzUsuńIdelana owsianka w pięknej miseczce mniam <3
OdpowiedzUsuńdziś ciągle kuszą mnie jakie letnie owoce- raz maliny, u Ciebie jeżyny! owsianka najlepsza z kleksem masła :)
OdpowiedzUsuńjeżyny <33
OdpowiedzUsuńJak pysznie wygląda... Co ja bym dała za jeżyny... Dużo, oj dużo :) Ładna miseczka :)
OdpowiedzUsuńto masło migdałowe to bym Ci porwała i zabrała do siebie!
OdpowiedzUsuńOwsianka swoją drogą, ale miseczką urzekłaś mnie juz do końca :)
OdpowiedzUsuńUwielbiam jeżyny! To zapas z mrożonek czy gdzieś je dostałaś teraz? :D
OdpowiedzUsuńJeżyny...ale ja Ci ich zazdroszczę! :)
OdpowiedzUsuńdomowe masło migdałowe... *.*
OdpowiedzUsuńjak pięknie wygląda! :)
OdpowiedzUsuńJeżyny <3 U mnie na krzaku w tym roku jak kot napłakał :< Mam nadzieję, że w tym zrobię zapas:)
OdpowiedzUsuńJeżyny, to chyba najbardziej 'zignorowany' i zaniedbany owoc przeze mnie latem!
OdpowiedzUsuńOstatnio naszło mnie na masło orzechowe, bo zdałam sobie sprawę, że może być miłością mojego życia, i chcę zrobić je sama. Zaznaczyłam etykietę "masło orzechowe" w poszukiwaniu przepisu, ale zdałam sobie sprawę że to nie najlepszy pomysł, bo przepisów z tym smarowidłem jest tutaj tysiące... :D Masz do tego przepis, czy ktoś mógłby mi podlinkować?
OdpowiedzUsuńJa chcę już sezon na takie owoce noo...
Przepis na masło orzechowe jest na moim drugim blogu :) Podaję link do kategorii z różnymi smarowidłami, może coś jeszcze Cię zainteresuje :) http://chiliandsugar.blogspot.com/search/label/na%20kanapk%C4%99
UsuńPozdrawiam
ja właśnie jem dżem jeżynowy z Biedry, a takich owoców w całości to chyba nigdy nie jadłam, bosko wygląda!
OdpowiedzUsuńjeeeeeżyyyyyynyyyyy! <3
OdpowiedzUsuń