czwartek, 7 marca 2013

.232.


~pieczona owsianka podana z jogurtem naturalnym, klementynką i winogronami~ 


zamiast tygodnia, dwa... chyba nie wytrzymam... spróbuję chociaż.



26 komentarzy:

  1. Ale smacznie wygląda *,*

    OdpowiedzUsuń
  2. Nas pewno wytrzymasz! Tak się tylko mówi, że nie. Zleci, nim się obejrzysz.
    Śniadanie - pycha <3

    OdpowiedzUsuń
  3. lubię Twoje śniadanie:)

    OdpowiedzUsuń
  4. piękne zdjęcia :) super to wszystko razem wygląda

    OdpowiedzUsuń
  5. Wytrzymasz na pewno! :)
    Dodatki do owsianki wyborne, mam ochotę na coś pieczonego przez Ciebie ;)

    OdpowiedzUsuń
  6. Kocham Twój instagram i Twoje śniadanka :D

    OdpowiedzUsuń
  7. Mniam, pieczona jest pyycha :D

    OdpowiedzUsuń
  8. pieczona pyszna. nie wiem czemu, ale pomyślałam w pierwszej chwili, że to cesarski omlet :)
    nominowałam Cię do Liebster :)

    OdpowiedzUsuń
  9. Bardzo fajnie podana! Muszę zrobić pieczoną, stęskniłam się, pycha :)

    OdpowiedzUsuń
  10. Dasz radę, cokolwiek Cię czeka. Człowiek jest bardzo wytrzymały:))

    A to śniadanie... Wygląda smacznie, po prostu mam ochotę zjeść monitor:D

    OdpowiedzUsuń
  11. Kapitalna! Musze taką upiec, moze nawet jutro?

    OdpowiedzUsuń
  12. pieczone owsianki, najlepsze ze wszystkich :D

    OdpowiedzUsuń
  13. pieczonej owsianki jeszcze nie jadłam, wygląda smacznie:)

    OdpowiedzUsuń
  14. jak smacznie wyglada! sprobuje:) ja dzis o babeczkach pisze:D
    obserwuje i zapraszam!

    OdpowiedzUsuń
  15. pieczona owsianka u ciebie pysznie podana ;D

    OdpowiedzUsuń
  16. Podasz przepis? proszę, proszę, proszę! :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. 6 łyżek pł. owsianych
      3/4szkl wody
      3/4szkl mleka
      stevia
      zagotować wodę, gdy będzie wrzeć wrzucić płatki i gotować dopóki nie wchłoną wody, potem dolać mleko, doprowadzić do wrzenia i gotować jeszcze ok. 1-2 min, dodać rozkruszoną stevię (opcjonalnie). przełożyć do miseczki, po ostudzeniu włożyć na noc do lodówki. rano piekarnik rozgrzać do 200*, owsiankę wylać na blachę wyłożoną papierem do pieczenia i wstawić do piekarnika. piec ok. 30-35min, zdjąć z papieru (zrobiłam to za pomocą łopatki), przełożyć na talerz i podawać z ulubionymi dodatkami.

      Usuń

Dziękuję za odwiedziny i komentarz :)
Drogi Anonimie, miło byłoby mi poznać Twoje imię, lub chociaż pseudonim.
Wszystkie komentarze są moderowane - te, które uznam, za obrażające mnie lub inne osoby / bezsensowne itp. po prostu nie będą akceptowane :)