czwartek, 23 stycznia 2014

.542. jaglanka z jajem

~płatki jaglane na mleku sojowym z jajkiem, ricottą, syropem cynamonowym i jabłkiem (również w środku)~




17 komentarzy:

  1. płatki jaglane- niech tylko je znajdę i zaraz kupuję!

    OdpowiedzUsuń
  2. niby prosto, ale jestem pewna że smakowało wybornie. Chyba niedługo skorzystam z pomysłu :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Pycha! I gęsto, że aż łyżka stoi! ;)

    OdpowiedzUsuń
  4. kremowa ta ricotta u Ciebie :) uwielbiam taką! do tego tak pysznie podałaś te płatki, aż nie umiem się na nie napatrzeć :D

    OdpowiedzUsuń
  5. wspaniała zawartośc miseczki! do zgapienia ;)

    OdpowiedzUsuń
  6. Smacznie :) Ja syropu jeszcze nie próbowałam ale jego dni są policzone :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Wygląda bardzo gęsto, pycha ;)

    OdpowiedzUsuń
  8. ale zatęskniłam za ricottą :)

    OdpowiedzUsuń
  9. Mam te płatki w szafce i jakoś ciągle o nich zapominam >.<
    Dobre są? :P

    OdpowiedzUsuń
  10. Taka 'łychostajna' jaglanka jest najlepsza! :)

    OdpowiedzUsuń
  11. ja tych jaglanych nie jadłam, aż sama się sobie zdziwię. jeśli są choć w połowie tak smaczne jak jaglanka- muszę kupić

    OdpowiedzUsuń
  12. Najlepsza , musze kupic platki jaglane <3 !

    OdpowiedzUsuń
  13. Jaka słodka miseczka:)
    zapenwe miło się je z takiej :D



    http://szalonazduna23.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za odwiedziny i komentarz :)
Drogi Anonimie, miło byłoby mi poznać Twoje imię, lub chociaż pseudonim.
Wszystkie komentarze są moderowane - te, które uznam, za obrażające mnie lub inne osoby / bezsensowne itp. po prostu nie będą akceptowane :)