środa, 1 stycznia 2014

.523. nowy rok z jaglanką

 ~kasza jaglana z cynamonem, suszonymi daktylami, bananem i masłem orzechowym~






23 komentarze:

  1. Pysznie połączenie. Tak rozpoczęty rok musi być dobry :)

    OdpowiedzUsuń
  2. też zaczynam z jaglanką :) twoja musiała smakować wyjątkowo, uwielbiam daktyle w połączeniu z bananami, i jeszcze to masło orzechowe <3

    OdpowiedzUsuń
  3. zgrałyśmy się dzisiaj - u mnie te same dodatki, z tym że w owsiance :)

    OdpowiedzUsuń
  4. ...i przepysznym, kuszącym masłem orzechowym :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Przepysznie wygląda chociaż daktylów nie lubię ;p

    OdpowiedzUsuń
  6. Banan, daktyle i jestem w raju. Najlepsze śniadanie na dobry początek :)

    OdpowiedzUsuń
  7. pysznie i słodko na Nowy Rok :)

    OdpowiedzUsuń
  8. Również rozpoczęłam ten rok jaglanką z dodatkiem banana :)

    OdpowiedzUsuń
  9. Ile daktyli <3 Musiało być słodko ;)

    OdpowiedzUsuń
  10. ale smakowita miseczka! wszystko co uwielbiam :)

    OdpowiedzUsuń
  11. och, to będzie dobry nowy rok. z dobrym początkiem

    OdpowiedzUsuń
  12. U mnie także cynamon! Chciałabym zatrzymać na chwilę czas...a bynajmniej staram się go spowolnić c: Szczęśliwego nowego roku!
    P.S Zapraszam do siebie, dopiero zaczynam :)) A Twojego bloga także obserwuję od dawna i na pewno wykorzystam jakiś przepis :))

    OdpowiedzUsuń
  13. Nowy Rok 2014 rozpoczął się i przed nami (i Twoim blogiem) 365 dni... Jakie one będą? To zależy tylko i wyłącznie od nas, od naszego spojrzenia na świat. A żeby były jak najlepsze, życzę właścicielce tego bloga dużo pogody ducha, optymizmu i wiary w ludzi. Życzę też kolejnych wspaniałych przepisów, poznawania nowych smaków i rozwijania swojej pasji.

    OdpowiedzUsuń
  14. ostatnio zasmakowałam w suszonych daktylach :) jaglanka z ich dodatkiem musiała smakować jeszcze lepiej :)

    OdpowiedzUsuń
  15. Wygląda pięknie. : )
    Fajnie połączone smaki. *.*

    OdpowiedzUsuń
  16. ale pysznie rozpoczęłaś ten rok! tyle słodyczy, oby i na sercu było słodko!

    OdpowiedzUsuń
  17. Roku równie smacznego jak to śniadanie!:D

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za odwiedziny i komentarz :)
Drogi Anonimie, miło byłoby mi poznać Twoje imię, lub chociaż pseudonim.
Wszystkie komentarze są moderowane - te, które uznam, za obrażające mnie lub inne osoby / bezsensowne itp. po prostu nie będą akceptowane :)