środa, 2 grudnia 2015

.1156. dobry start

~owsianka z domową przyprawą do piernika i persymoną w słoiku po maśle orzechowym~


13 komentarzy:

  1. uwielbiam czyszczenie słoików po masłach orzechowych! :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Idealny start, bo jest owsianka. Miłego dnia! :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Słoiczkowe śniadania są super :)

    OdpowiedzUsuń
  4. w takim słoiczku wszystko smakuje obłędnie :D

    OdpowiedzUsuń
  5. ciekawe masło orzechowe miałaś, w jakim kraju je zdobyłaś? :P
    Owsianka idealna na start ;d

    OdpowiedzUsuń
  6. Obstawiam, że to masełko ze Słowacji było? Strasznie mi się spodobała ta nazwa xD

    OdpowiedzUsuń
  7. Wszystko w słoiku jest pyszne! :D

    OdpowiedzUsuń
  8. Hah, czyżby to ta ostatnia persymona :D ?

    OdpowiedzUsuń
  9. Wygląda bardzo smacznie! ;-)

    OdpowiedzUsuń
  10. piękny słoik XD hahah
    jakich przypraw używasz do piszyprawy do piernika? :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Przepis - http://jedzrosliny.blogspot.com/2015/09/domowa-przyprawa-do-piernika.html

      Usuń

Dziękuję za odwiedziny i komentarz :)
Drogi Anonimie, miło byłoby mi poznać Twoje imię, lub chociaż pseudonim.
Wszystkie komentarze są moderowane - te, które uznam, za obrażające mnie lub inne osoby / bezsensowne itp. po prostu nie będą akceptowane :)