niedziela, 5 października 2014

.763. migdałowa śliwka z owsianką

~pieczona migdałowa owsianka ze śliwkami i płatkami migdałów ; herbata choco-chili~


23 komentarze:

  1. Owsianka wyszła wprost idealnie, ciekawi mnie też smak tej herbaty :)

    OdpowiedzUsuń
  2. uwielbiam chrupiący wierzch owsianki! :)

    OdpowiedzUsuń
  3. wygląda przesmacznie :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Uwielbiam jak ścieka po kokilce :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Ale narobiłaś mi ochoty na śliwki!

    OdpowiedzUsuń
  6. Migdały i śliwki, poproszę taką owsiankę <3

    OdpowiedzUsuń
  7. Nigdy nie piekłam owsianki, aczkolwiek znajduje się to na mojej liście 'odłożonych w czasie' ;)
    Apetyczny poranek widzę,
    Miłej niedzieli

    OdpowiedzUsuń
  8. cudo, uwielbiam takie wycieki na kokilkach i miseczkach:))

    OdpowiedzUsuń
  9. Wygląda po prostu obłędnie :O <3
    Aa, co do niej dodałaś, że jest migdałowa, same orzechy czy coś jeszcze? :P

    OdpowiedzUsuń
  10. Pieczonej jeszcze nie próbowałam... Aż wstyd! :D Twoja kusi *.*

    OdpowiedzUsuń
  11. moja pieczona śliwkowa w piekarniku! będzie na jutro :)
    Twoja wygląda fenomenalnie.

    OdpowiedzUsuń
  12. musze się w końcu zmobilizować i pieczoną owsiankę zrobić, nie ma bata! :D

    OdpowiedzUsuń
  13. ale masz ładną filiżankę :) pieczoną owsiankę uwielbiam, szczególnie przyrumieiony i chrupiący wierzch

    OdpowiedzUsuń
  14. Ale się swietnie skarmelizowało!

    OdpowiedzUsuń
  15. Obłęd *o* Zatęskniłam za pieczoną owsianką, muszę do niej wrócić!

    Komentuję pierwszy raz, ale Twojego bloga czytam od dłuższego czasu i muszę napisać, że zawsze jestem pod wrażeniem twoich pomysłowych śniadań! :D

    OdpowiedzUsuń
  16. Taka... wulkaniczna :) ?
    Zapewne pyszna!

    OdpowiedzUsuń
  17. mistrzostwo. nic mi więcej do głowy nie przychodzi :D

    OdpowiedzUsuń
  18. Filiżanka kojarzy mi się z ciepłymi wełnianymi swetrami <3

    OdpowiedzUsuń
  19. To ci śliwka wpadła w owsiankę :D Do tego nuta migdałowa...ty wiesz co dobre :D

    OdpowiedzUsuń
  20. Wygląda pysznie i na pewno też tak smakuje :)

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za odwiedziny i komentarz :)
Drogi Anonimie, miło byłoby mi poznać Twoje imię, lub chociaż pseudonim.
Wszystkie komentarze są moderowane - te, które uznam, za obrażające mnie lub inne osoby / bezsensowne itp. po prostu nie będą akceptowane :)