sobota, 9 maja 2015

.964. ciąg dalszy

~pieczony biszkopt z rabarbarem podany z kremem migdałowym~


Dalej rabarbarowo...żałuję, że kupiłam tylko dwie laski :D Chyba niedługo znów zawitam na rynek :) Dzisiaj biszkopt na śniadanie - a to dopiero biszkoptowy początek, bo tak jak kilka dni temu pisałam zamierzam zrobić wegański biszkopt w pełnowymiarowej wersji, kurcze trzymajcie kciuki! Jutro dam znać co z tego wyszło :) Zasypaliście też mnie na mailu pytaniami o wegańskie bezy i śpieszę wyjaśnić że przepis lada chwila pojawi się na drugim blogu i oczywiście tutaj także Was poinformuję:)


~~Uwaga! Mam też do Was gorącą prośbę!~~
Biorę udział w konkursie, w którym mogę wygrać warsztaty kulinarne.
Liczę baaardzo na Waszą pomoc! Wystarczą dwa kliknięcia, a będę dozgonnie wdzięczna...
1. Klikamy TUTAJ
2. Przy zdjęciu klikamy "lubię to!"
Dla Was to dwa kliknięcia, a dla mnie to znaczy na prawdę dużo! :) 
Dziękuję! ♥♥♥

18 komentarzy:

  1. Już zabieram się za dwa kliknięcia, a śniadanie wymiata!:*

    OdpowiedzUsuń
  2. mmm tym rabarbarem coraz bardziej kusisz :)

    OdpowiedzUsuń
  3. No to ja trzymam kciuki ;D

    OdpowiedzUsuń
  4. Biszpot <3 Niby proste ciasto,a jednak nie proste :D

    OdpowiedzUsuń
  5. Polajkowane! W konkursie to owsianka z granatem?:) Pysznie wygląda :)

    OdpowiedzUsuń
  6. To ja poproszę tą drugą kokilkę z biszkoptem! :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Ale pyszności serwujesz :D

    OdpowiedzUsuń
  8. Lajka ode mnie masz :D
    właśnie zastanawiałm się jak wykorzystać druga laske rabarbaru i już wiem, że ją upieke ;)

    OdpowiedzUsuń
  9. Jakie wymiary ma to kwadratowe naczynko?

    OdpowiedzUsuń
  10. narobiłaś mi ochotę na biszkopt, aż głodna się zrobiłam haha! :D powodzenia w pieczeniu wegańskiego, uda się na pewno ;)

    OdpowiedzUsuń
  11. Haha, skąd ja to znam, dwie laski rabarbaru to zawsze za mało!

    OdpowiedzUsuń
  12. Mój głos już masz :D Widzę, że też dziś zapiekałaś :D Podoba mi się ta opcja pieczonego śniadania :D

    OdpowiedzUsuń
  13. Podoba mi się! Mam kilka łodyg rabarbaru i tyle propozycji na jego wykorzystanie, że nie wiem co zrobić jako pierwsze :D

    OdpowiedzUsuń
  14. Rabarbar jest wspaniały! :)

    OdpowiedzUsuń
  15. No jakby mogła nie polubieć takiej owsianki! Mniam!

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za odwiedziny i komentarz :)
Drogi Anonimie, miło byłoby mi poznać Twoje imię, lub chociaż pseudonim.
Wszystkie komentarze są moderowane - te, które uznam, za obrażające mnie lub inne osoby / bezsensowne itp. po prostu nie będą akceptowane :)