piątek, 8 maja 2015

.963. rozpoczynam sezon

~owsianka na mleku sojowym gotowana z ananasem podana z duszonym rabarbarem i czarnym sezamem~


Sezon rabarbarowy czas zacząć! <3 Co prawa jego cena jeszcze nie jest zachęcająca, ale mam nadzieję, że z tygodnia na tydzień będzie ona spadać, a rabarbaru w sklepach będzie coraz więcej :)

17 komentarzy:

  1. Muszę w końcu upolować pierwszy rabarbar, bo też chcę już zacząć sezon!

    OdpowiedzUsuń
  2. A ja mam nadzieję, ze w końcu gdzieś wypatrzę ten rabarbar i się do niego przekonam :] Lubię czarny sezam, efektownie wygląda :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Ja już zaczęłam jakiś czas temu, też owsianką z musem więc wiem, że twoje dzisiejsze śniadanie było pyszne :)

    OdpowiedzUsuń
  4. to zdecydowanie najlepszy sezon :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Chętnie bym sobie zjadła takie śniadanko :)!

    OdpowiedzUsuń
  6. A ja mam rabarbar w ogródku hyhyhy B-)

    OdpowiedzUsuń
  7. Strasznie się cieszę, że rabarbar wreszcie jest dostępny <3

    OdpowiedzUsuń
  8. wygląda bardzo, ale to bardzo apetycznie!

    OdpowiedzUsuń
  9. Ja swój sezon otworzyłam tydzień temu. Mniami Mniam!

    OdpowiedzUsuń
  10. jeszcze mam jeden sloiczek musu rabarbarowego, muszę go wykorzystać jak już sezon rabarbarowy się zaczął :)

    OdpowiedzUsuń
  11. Oo. Takiego cuda to ja nie jadłam :)

    OdpowiedzUsuń
  12. Muszę przekonać się do rabarbaru :D

    OdpowiedzUsuń
  13. Wygląda bardzo apetycznie :-)

    OdpowiedzUsuń
  14. Przecież mam rabarbar na balkonie - trzeba go wykorzystać, bo się zmarnuje :/

    OdpowiedzUsuń
  15. A u mnie na działce pełno rabarbaru <3

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za odwiedziny i komentarz :)
Drogi Anonimie, miło byłoby mi poznać Twoje imię, lub chociaż pseudonim.
Wszystkie komentarze są moderowane - te, które uznam, za obrażające mnie lub inne osoby / bezsensowne itp. po prostu nie będą akceptowane :)