~cynamonowa kasza jaglana na mleku ryżowym z tartym jabłkiem (w środku) podana z wegańskim sosem czekoladowym~
Wczoraj na FanPage Breakfast of Dreams stuknęło...
700 like'ów!
Dla mnie jest już bardzo pokaźna liczba, dziękuję! Dziękuję, że ze mną jesteście,
odwiedzacie bloga...Nie ma nic lepszego niż uczucie, że to co się robi podoba się i innym
i ma jakiś sens :)
Jeśli chcesz dołączyć do fanów mojego bloga na facebook'u KLIKNIJ TUTAJ :)
Wygląda apetycznie :)
OdpowiedzUsuńAle smakowite śniadanie:)
OdpowiedzUsuńBardzo jesienna jaglanka, pycha! :)
OdpowiedzUsuńgratuluję :)
OdpowiedzUsuńUtonęła w morzu sosu, bajka :3
OdpowiedzUsuńOo u mnie też jaglanka tylko w innej wersji,ten sos czekoladowy wygląda super!
OdpowiedzUsuńCała jaglanka wdaje mi się być idealna (wczoraj nawet na kolację jadłam z jabłkiem :P), ale ten wegański sos czekoladowy wygląda obłędnie !! :)
OdpowiedzUsuńGratki :D
OdpowiedzUsuńFajna micha, ciekawe jak smakuje mleko ryżowe...
Mniam, mniam :)
OdpowiedzUsuńNa pewno spróbuję zrobić moją ulubioną wersję jaglanki, czyli z cynamonem i jabłkami, na mleku ryżowym. Fajnie, że jest w lidlu, a wiem to od Ciebie :P
OdpowiedzUsuńWow! Taka liczba lajków to jest coś! Gratuluję :)
OdpowiedzUsuńten sosik na pewno fajnie wykończył całość:)
OdpowiedzUsuńjaglanka z jabłkiem to moja ulubiona wersja! A ten sos <3
OdpowiedzUsuńcynamon i jabłko <3 idealne śniadanie na jesienną pogodę :)
OdpowiedzUsuń