czwartek, 12 listopada 2015

.1137. orzechowy wierzch


~płatki jaglane z dyniowym puree, z domowym masłem orzechowym~
 


Wczorajszy dzień tak szybko mi minął :( Znów trzeba wstać rano i iść na 8 godzin do szkoły :( Ale niedługo weekend! :3
P.S. Prosiliście wczoraj o przepis na pieczonę polentę i go uzupełniłam :) Zapraszam - KLIK :)

12 komentarzy:

  1. ileeee dobroci naraz <3 To masło wygląda obłędnie!

    OdpowiedzUsuń
  2. Ten wierzch wrecz krzyczy "zjedz mnie!" :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Z tym masłem wygląda tak pysznie! Uwielbiam płatki jaglane :)

    OdpowiedzUsuń
  4. taka dawka masła orzechowego na pewno choć trochę poprawiła Ci humor przed szkołą ;)

    OdpowiedzUsuń
  5. Tyle masła orzechowego <3

    OdpowiedzUsuń
  6. Już się nie mogę doczekac na masło orzechowe w lidlu, na sam widok tego śniadania :D

    OdpowiedzUsuń
  7. Ja chce to masło! Idealna konsystencja! Mi nigdy domowe takie nie wychodzi :<

    OdpowiedzUsuń
  8. Dzięki za przepis na polentę :3
    Musze w końcu zainwestować w masło orzechowe, jest takie pyszne, a u mnie go brakuje ;p
    Chociaż zrobię domowe jak ty!

    OdpowiedzUsuń
  9. ojeeej jak pysznie wygląda :3 aż ślinka cieknie

    OdpowiedzUsuń
  10. Rozpływam się niczym to masełko <3

    OdpowiedzUsuń
  11. Ale zaszalałaś z masłem *.* Bosko! :)

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za odwiedziny i komentarz :)
Drogi Anonimie, miło byłoby mi poznać Twoje imię, lub chociaż pseudonim.
Wszystkie komentarze są moderowane - te, które uznam, za obrażające mnie lub inne osoby / bezsensowne itp. po prostu nie będą akceptowane :)