czwartek, 21 maja 2015

.976. tradycja

~ananasowe* płatki ryżowe w słoiku po maśle orzechowym~
*podczas gotowania dodałam puree ze świeżego ananasa

16 komentarzy:

  1. Mi wszystkie słoiczkowe śniadanie wychodzą mega brzydkie :( a twoje są mega piękne ♥

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Polemizowałabym xD Ale to moje osobiste zdanie na temat tego gatunku śniadań :P
      Zasadniczo podejrzewam, że smakowało wspaniale :)

      Usuń
  2. Fakt, u Ciebie zawsze wszystko pieknie wyglda :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Ananasa jeszcze nie miksowałam :D

    OdpowiedzUsuń
  4. kupiłam ostatnio świeżego i się oderwać nie mogę- kurcze, że też zawsze go jakoś unikałam

    OdpowiedzUsuń
  5. z masłem orzechowym wszystko pyszne <3

    OdpowiedzUsuń
  6. Ze słoika smakują najlepiej :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Nie dość, że w słoiku to jeszcze ze świeżym ananasem, przepysznie *.*

    OdpowiedzUsuń
  8. na pewno były cudowne, a najlepsze jest to skrobanie ścianek i resztek masła orzechowego :)

    OdpowiedzUsuń
  9. Przypomniałas mi, ze wlasnie koncze ten słoik :D

    OdpowiedzUsuń
  10. tak to ja mogę każdy słoik czyścić <3

    OdpowiedzUsuń
  11. Płatki ryżowe muszą świetnie smakować z ananasem. Bałabym się jednak, że po dodaniu owocu mleko się zważy. :/

    OdpowiedzUsuń
  12. Świetne! Narobiłaś mi ochoty na płatki ryżowe. I na ananasa. ..I na masło orzechowe. ;D

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za odwiedziny i komentarz :)
Drogi Anonimie, miło byłoby mi poznać Twoje imię, lub chociaż pseudonim.
Wszystkie komentarze są moderowane - te, które uznam, za obrażające mnie lub inne osoby / bezsensowne itp. po prostu nie będą akceptowane :)