niedziela, 19 października 2014

.777. tofurnik na dyniowo

~wegański dyniowo-korzenny tofurnik~

19 komentarzy:

  1. Cudowny! A na zimno czy na ciepło ? ;)

    OdpowiedzUsuń
  2. uwielbiam tofurnik w takim wydaniu - zdecydowanie jeden z najsmaczniejszych poranków :)

    OdpowiedzUsuń
  3. ciasto śliwkowe dla całej rodziny, a tofurnik tylko dla Ciebie, tak trzymać ;) ta korzenna nutka jest genialnym połączeniem z dynią ;)

    OdpowiedzUsuń
  4. chyba zrobię dzisiaj na kolację, bo już po śniadaniu jestem!

    OdpowiedzUsuń
  5. Szkoda, że ostatnio nigdzie nie mogę znaleźć tofu :<

    OdpowiedzUsuń
  6. wypiek dyniowy to sama przyjemność z rana :) szczególnie gdy mamy jesień!

    OdpowiedzUsuń
  7. Wieki nie jadłam tofurniczka :)
    Pięknie Ci wyszedł!

    OdpowiedzUsuń
  8. Ten wypiek powala na kolana! Już wyobrażam sobie jego smak *.*

    OdpowiedzUsuń
  9. tofu! muszę go w końcu spróbować :D

    OdpowiedzUsuń
  10. Takie śniadanie to wymarzony debiut z tofu dla kogoś, kto nigdy nie miał okazji go próbować :)

    OdpowiedzUsuń
  11. chyba przyszedł czas na mój pierwszy tofurnik!

    OdpowiedzUsuń
  12. ale cudo! szkoda, że ostatnio tofu jakoś nie chce mi wpaść w ręce

    OdpowiedzUsuń
  13. korzenne smaki zawsze mnie przekonują, a zwłaszcza jesienią :)

    OdpowiedzUsuń
  14. ah, od razu się cieplej robi, kiedy korzenne smaki powoli wkraczają w śniadaniowy świat :)

    OdpowiedzUsuń
  15. Piękny ma kolor :) Musiał być przepyszny.

    OdpowiedzUsuń
  16. Piękny kolor, wygląda super apetycznie :) Mniam.

    zapraszam
    www.kariandkari.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za odwiedziny i komentarz :)
Drogi Anonimie, miło byłoby mi poznać Twoje imię, lub chociaż pseudonim.
Wszystkie komentarze są moderowane - te, które uznam, za obrażające mnie lub inne osoby / bezsensowne itp. po prostu nie będą akceptowane :)