~otręby na mleku sojowym z jabłkiem, cynamonem i miodem imbirowym ; herbata choco-chili~
Miód z Anielskich Przysmaków. Wczoraj dowiedziałam się od Moniki, że Anielska Spiżarnia zostaje zamknięta... Wielka szkoda. Nie wiem jak Wam, ale mi bardzo będzie brakować tych smakołyków :(
Ja ostatnio imbir mam w swoim śniadaniu niemal codziennie. I to chyba nawet w bardziej skondensowanej formie, bo po prostu wrzucam do kaszy kawałek świeżego kłącza ;)
OdpowiedzUsuńa ja nigdy nie słyszałam o miodzie imbirowym i chyba zacznę żałować, bo obie rzeczy uwielbiam totalnie!
OdpowiedzUsuńMiód imbirowy? Muszę kiedyś spróbować!
OdpowiedzUsuńCudowny kubeczek !!
OdpowiedzUsuńbyć może zadam głupie pytanie, ale to brązowe w miseczce to właśnie te otręby? ;) bo tak się zastanawiam co to może być ;p
OdpowiedzUsuńdlaczego zamykają?? :( nie mogą tego zrobić chociażby przez ten miód imbirowy!!
OdpowiedzUsuńKochana...
OdpowiedzUsuńHmmm, otrębów jeszcze w taki sposób nie jadłam, zawsze służyły mi jako dodatek. Zaciekawiłaś mnie :)
OdpowiedzUsuńOj będzie... :(
OdpowiedzUsuńsmakowicie ;)
OdpowiedzUsuńOjej! Przykro mnie również :(
OdpowiedzUsuńPyszna ta Twoja kompozyjca, koniecznie do spróbowania :)
OdpowiedzUsuńotręby? i dobrze się po nich czułaś? taka dawka błonnika :P niemniej wygląda smakowicie ;)
OdpowiedzUsuńHaha, tak, nie miałam żadnych rewolucji :)
Usuńpysznie wygląda! :D
OdpowiedzUsuńśniadanie idealne na problemy z jelitami! i do tego pyszne!
OdpowiedzUsuńCiekawy kolor mają tę otreby :) Jakich użyłaś ?
OdpowiedzUsuńPszenne, al dałam dużo cynamonu :D
Usuńojej, rzeczywiście szkoda...
OdpowiedzUsuńnigdy nie gotowałam samych otrębów na mleku, ale sam pomysł brzmi ciekawie :)
o kurcze, same otręby? wow! ;D
OdpowiedzUsuńIle dałaś otrębów, a ile mleka, że konsystencja wyszła baardzo akceptowalna? :)
OdpowiedzUsuńNie pamiętam już za bardzo, ale z 50-60g otrębów i z 1,5 szkl mleka
UsuńFajnie wygląda ;) Dobre rozpoczęcie dnia :D
OdpowiedzUsuńzapraszam
www.kariandkari.blogspot.com