~gotowany jogurt z puree z batata podany z preparowaną jabłkowo-cynamonową kaszą jaglaną~
Wczoraj odsyłałam Was do przepisu na babkę, a dzisiaj polecam mini-babki, w wersji żurawinowo-waniliowej :) Aby przejść do przepisu kliknij TUTAJ lub na poniższe zdjęcie. Tym samym chciałabym Wam życzyć wesołych i spokojnych Świąt (jeśli je obchodzicie :)), spędźcie je bez stresu, w rodzinnym gronie, przy stole zastawionym smakołykami :)
batat, cynamon... przepysznie :)
OdpowiedzUsuńWesołych! :)
OdpowiedzUsuńŚwietny pomysł na wykorzystanie batata. Bo ile można jeść pieczone bataty? ;) Na pewno pokombinuję z gotowanym jogurtem. ;)
OdpowiedzUsuńWesołych świąt!
Wygląda bardzo dobrze.
OdpowiedzUsuńuocze te babeczki :)
OdpowiedzUsuńdziękuję :)
Jakie slodziutkie te babeczki ^^
OdpowiedzUsuńI nawzajem, wesolych, pysznych i rodzinnych swiąt!
Nawzajem! :*
OdpowiedzUsuńWesołego Jajeczka! :D
OdpowiedzUsuńWesołych i spokojnych świąt :)
OdpowiedzUsuń