niedziela, 5 kwietnia 2015

.930. ziemniaczany jogurt

~gotowany jogurt z puree z batata podany z preparowaną jabłkowo-cynamonową kaszą jaglaną~


Wczoraj odsyłałam Was do przepisu na babkę, a dzisiaj polecam mini-babki, w wersji żurawinowo-waniliowej :) Aby przejść do przepisu kliknij TUTAJ lub na poniższe zdjęcie. Tym samym chciałabym Wam życzyć wesołych i spokojnych Świąt (jeśli je obchodzicie :)), spędźcie je bez stresu, w rodzinnym gronie, przy stole zastawionym smakołykami :)

9 komentarzy:

  1. batat, cynamon... przepysznie :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Świetny pomysł na wykorzystanie batata. Bo ile można jeść pieczone bataty? ;) Na pewno pokombinuję z gotowanym jogurtem. ;)
    Wesołych świąt!

    OdpowiedzUsuń
  3. uocze te babeczki :)
    dziękuję :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Jakie slodziutkie te babeczki ^^
    I nawzajem, wesolych, pysznych i rodzinnych swiąt!

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za odwiedziny i komentarz :)
Drogi Anonimie, miło byłoby mi poznać Twoje imię, lub chociaż pseudonim.
Wszystkie komentarze są moderowane - te, które uznam, za obrażające mnie lub inne osoby / bezsensowne itp. po prostu nie będą akceptowane :)