~dyniowe płatki jaglane na mleku sojowym z budyniem waniliowym i borówkami (w środku) w słoiku po domowym maśle orzechowym~
Nadszedł ten czas...Odmroziłam pierwsze letnie owoce w tym jesienno-zimowym sezonie :D Mam ich całą zamrażarkę - nie ma gdzie palca wetknąć, więc czas się za nie wziąć, bo niedługo dojdą też mrożone warzywa - świeży brokuł i kalafior nie jest już taki ładny, a ich cena również nie zachęca :(
P.S. Przypominam o nowym filmiku na youtube :) Jesli jeszcze nie widzieliście zapraszam do obejrzenia :)
oglądajcie w HD! :)
wszystko, co dyniowe skrada moje podniebienie!
OdpowiedzUsuńzapraszam do konkursu :) http://foodmania-przepisy.blogspot.com/2015/12/konkurs-udekoruj-z-nami-swieta.html
ja już bardzo uszczypnęłam owocowe zapasy :D
OdpowiedzUsuńjak wczorajszy egzamin? :*
Ja już parę pojemniczków opróżniłam - a taak szkoda ;< Niemniej, żyć bez borówek się nie da!
OdpowiedzUsuńŚwietna propozycja smakowa;))
OdpowiedzUsuńuuu, ja już swoje jeszcze latem zaczęłam odmrażać. :D
OdpowiedzUsuńPychotka ;)
OdpowiedzUsuńu mnie też były dziś płatki jaglane ;)
OdpowiedzUsuńw słoiku po maśle musiały być obłędne :D
ostatnio kusiło mnie żeby wyjąć truskawki, ale jednak zostałam przy mandarynkach od których jestem obecnie uzależniona :)
OdpowiedzUsuń