~"galaretka" z mleka kokosowo-czekoladowego podana z bananem i domową granolą dyniową~
W zasadzie nie wiedziałam jak to nazwać...Powstało wczoraj wieczorem, spontanicznie :D Zagotowałam mleko kokosowo-czekoladowe z agarem i zostawiłam na noc aby zastygło - w sumie było to całkiem smaczne! :)
ta domowa granola!
OdpowiedzUsuńTo jest świetny pomysł na zdrową, słodką przekąskę dla mojego Naznaczonego, bo on codziennie musi sobie wrzucić typową słodycz na ruszt ^^
OdpowiedzUsuńale fajny pomysł! :D
OdpowiedzUsuńSmacznie ;-)
OdpowiedzUsuńWow! Ty to masz pomysły! Chyba nigdy nie wpadłabym na coś podobnego xd
OdpowiedzUsuńCzadowy pomysł! Muszę zrobić, bo właśnie takie ''galaretkowate'' coś za mną chodzi :D
OdpowiedzUsuńNie wymyśliłabym takiego czegoś, niby proste... Jednak kto by pomyślał, żeby ugotować agar w mleku kokosowo-czekoladowym :o
OdpowiedzUsuń