~owsianka z otrębami na mleku sojowym gotowana z jabłkiem, podana z konfiturą z czerwonej porzeczki i masłem orzechowym~
Otworzyłam drugą konfiturę od luks pomada i jestem ponownie zachwycona ;) Po pierwszym spróbowaniu pomyślałam, że jest za słodka, ale potem jednak poczułam lekką kwaskowatość porzeczki, więc jest tak jak być powinno! :) Idealnie smakowała połączona z masłem orzechowym! ♥,♥
Tę konfiturę możecie kupić TUTAJ.
masło i konfitura, czas na ten duet! :D
OdpowiedzUsuńaż idę zrobić masło orzechowe :)
OdpowiedzUsuńkurcze, jak Ty to robisz, że Twoje masło zawsze ma taką fajną, lejącą konsystencję? ;)
OdpowiedzUsuńTo domowe :D Wystarczy dobry malakser i trochę cierpliwości :)
UsuńAle artystyczne śniadanko, pycha :)
OdpowiedzUsuńO tak masło orzechowe z porzeczkami współgra wspaniale! :)
OdpowiedzUsuńOwsianka musiała o wiele pyszniej smakować z tym połączeniem :)
OdpowiedzUsuńTo masło świetnie wygląda! Takie śniadanie najlepsze na dobre rozpoczęcia dnia! :)
OdpowiedzUsuńpyszna <3
OdpowiedzUsuńMaestro na owsiance!
OdpowiedzUsuńuwielbiam, gdy masło orzechowe ma taką konsystencję, wspaniale to wygląda!
OdpowiedzUsuńcoś czuję, że zamówię pyszną konfiturę :) a tym połączeniu nie mogła nie smakować świetnie!
OdpowiedzUsuńpysznie rozlane masełko orzechowe :)
OdpowiedzUsuńkolejna konfitura która mam i zwlekam z otwarciem. ale wszystko po kolei ;)
OdpowiedzUsuńowsianka mnie całkowicie zachwyciła!
Ach to połącznie <3 Jestem zakochana w tej miseczce i jej zawartosci dzisiejsza owsianka jest swietna <3
OdpowiedzUsuńGenialnie podana owsianka! To masło i konfitura *.* Lubię takie połączenie!
OdpowiedzUsuń